Salaisons Thomas
FR    
    NL    
   
   
    Voorstellen actueel droge gekookte slagerij referenties contact    
   

…« André Thomas is dé specialist in boerenham. Hij is er volgens de gekende uitdrukking al van kleins af aan in opgegroeid ». Zijn vader was ook slager en toen André zijn eigen slagerij opende in Habay-la-Neuve,
koos hij er resoluut voor om zich te specialiseren in fijne vleeswaren.
In 1997 opende hij in Houdemont een werkplaats die het CEE-keurmerk kreeg.
Dit is de vertrekplaats van een hele reeks specialiteiten die de liefhebbers van authentieke charcuterie doen watertanden. »…
Citaat uit Le Cœur Gourmand de la Belgique, Pierre Wynants en Lionel Rigolet.

Habay-la-Neuve, en dorpje op de grens tussen de Ardennen en de Gaume, is de gedroomde plaats om vleesbereidingen te maken. Al drie generaties lang maakt de familie Thomas vleesbereidingen met een smaak die doordrongen is van de kracht van de Ardennen en de verfijndheid van de Gaume. Met de kracht van haar rijke ervaring gaat de familie Thomas steeds weer op zoek naar kwaliteit en vernieuwing in de producten die ze u aanbiedt, maar ook in de technologie van de werkinstrumenten die gebruikt worden. Omdat innovatie en een moderne instelling zo belangrijk zijn, heeft de onderneming enkele maanden geleden een kleine verjongingskuur ondergaan: Charlotte heeft het familiebedrijf overgenomen. Dankzij haar studies bedrijfsbeheer en haar aanwezigheid in het bedrijf vanaf haar prille jeugd, zal ze op strategisch vlak vooruitgang kunnen boeken en voortdurend op zoek gaan naar kwaliteit en innovatie. Zo wordt het vakmanschap waarop de goede naam van het bedrijf Thomas steunt, zonder enige twijfel in stand gehouden. Dit vakmanschap rust op de drie pijlers voor traditionele en kwaliteitsvolle bereidingen:

> Uiterste nauwkeurigheid in de keuze van de grondstoffen
> Respect en nauwgezetheid in de verschillende bereidingswijzen.
> Eerbied voor de droog- en rijpingstijden.

Meer dan ooit gaat alle aandacht naar de klant. De uitstekende reputatie van het bedrijf Thomas kwam dan ook tot stand door
naar de klant te luisteren, door respect te hebben voor de wensen van de klant en door het engagement aan te gaan om aan die wensen te voldoen. SALAISONS THOMAS biedt alle fijnproevers een rijk aanbod aan droge en gebakken worst, boerenpaté,
de echte paté van de Gaume en diverse bereidingen van gedroogd vlees waaronder de bekende droge ham.

Welkom in het Land van Genot!

   
    Salaisons THOMAS, 2 rue de Neufchâteau, 6720 Habay-La-Neuve - info@salaisonsthomas.be
design : www.crabgraphic.be